A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csobot Adél és Istenes Bence bemutatták balatoni álomotthonukat – Videó


Csobot Adél és Istenes Bence megvásárolták álmaik otthonát a Balaton-felvidéken, ahol pár hónap múlva, a felújítások befejeztével, szeretnének költözni és élni gyerekeikkel, távol a zajos nagyvárosoktól. A sztárpár szerint a gyerekek motiválták őket erre az életmódváltásra, amit már korábban is kipróbáltak Németországban. 

Adél és Bence elárulták, hogy a választásukat főként a jókora kert és a gyönyörű növények miatt esett erre a telekre. Ideiglenesen átültették a növényeket, hogy ne pusztuljanak el a felújítás alatt. A sztárpár aktívan részt vesz a munkálatokban, munkásruhába bújtak, segítettek leszedni a falról a csempéket és kihordani a törmelékeket.

Egy újabb videóban mutatták meg, hogy haladnak a felújítások, és a pár elmondása szerint már alig várják, hogy beköltözzenek a megújult otthonukba, ahol a természet közelsége és a családi élet lesz a fő hangsúly. A balatoni ház új fejezetet nyit Csobot Adél és Istenes Bence életében, ahol a gyerekeikkel együtt tervezik a jövőt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések