A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Budapest a csőd szélén, de a fővárosi közművezér a luxusesküvőjéről posztolgat


Több mint 50 millió forintot költött luxus esküvőjére Karácsony Gergely első számú cégvezetője, Mártha Imre. Miközben Budapest a csőd szélén áll, a főpolgármester azzal fenyegetőzik, hogy nem fizet adókat és hitelt akarnak felvenni, addig a hozzá igen közeli cégvezető a közösségi oldalakon dicsekszik luxus életével és óriási vagyonával.

Öt csillagos szálloda, luxus, fényűzés és több mint 50 millió forint egyetlen eseményre. Miközben Budapest a csőd szélén áll, Karácsony Gergely első számú cégvezetője luxusesküvőjéről posztol a közösségi oldalakon.

Megnősült a Gyurcsány-fióka néven is elhíresült Mártha Imre. A fővárosi közművezér nem is akár milyen módon tette ezt meg.

A lakodalom helyszínéül a milliomosok körében közkedvelt szicíliai Taormina egyik luxusszállodáját választotta, a fényűző eseményről pedig ő maga adott hírt.

A Metropol kért egy árajánlatot a szállodától egy esküvőre,vacsorára, szobákkal együtt három napra, harminc főre.

Az ajánlat végösszege meghaladta az 50 millió forintot. Még a legolcsóbb szállodai szoba ára is egy éjszakára 635 ezer forint.
Mártha Imre a jeles nap alkalmából pedig még a szálloda saját kápolnáját is kibérelte, és egy igazi szicíliai zenekart is szerződtetett. Kezéről pedig ezúttal sem hiányozhatott a több mint 10 millió forintot érő aranyóra.

A fővárosi közművezér esküvőjével egy időben pedig egy 16 milliárdos „túlélőhitel” felvételét szavazták meg a közgyűlés baloldali képviselői a főpolgármesterrel közösen, hiszen mint állítják: Budapest a csőd szélén van.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések