A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beszorult egy padba egy férfi Debrecenben, újra kellett éleszteni


A tűzoltók siettek egy férfi segítségére Debrecenben, ugyanis egy idős ember beszorult egy padba. Mire megérkeztek, a 72 éves férfi már nem volt magánál. Amint kimenekítették a háttámla és az ülődeszka közül, elkezdték újraéleszteni.


Debrecenben tűzoltók és mentők is kiérkeztek egy padhoz, ahová beszorult egy 72 éves férfi, akit újra is kellett éleszteni. A férfi a hónaljáig fel volt feküdve a pad ülő részére, a feje pedig a háttámla alatti részbe szorult be. Kezdetben segítségért kiabált,

de mire a tűzoltók kiérkeztek, már elveszítette az eszméletét.

Az egyik mentésben részt vevő tűzoltó elárulta az RTL Híradó stábjának, hogy a férfit egy kissé kellett elfordítani csak, hogy ki tudják húzni. Ezt követően kiemelték, lehelyezték a pad melletti betonos útra, ahol azonnal megkezdték az idős férfi újraélesztését. A férfinek ekkor már nem volt pulzusa, így azonnal értesítették a mentőket is.

A környékbeli lakosok szerint a férfi nem messze lakik a padtól, és gyakran látják a parkban üldögélni, sétálni hol egyedül, hol másokkal. Hogy pontosan mi történt, azt senki sem tudja megmondani. A Híradó információi szerint a férfit intenzív osztályon ápolják.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések