A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Aknába fulladt egy fiatal férfi Mezőladányban, társa kómába esett, amikor menteni próbálta


Borzasztó tragédia történt kedden Mezőladányban. Két férfi az emésztőaknát tisztította ki egy háznál, amikor megtörtént a szerencsétlenség.


Egyikük lemászott az aknába, de szédülni kezdett és hamar el is ájult. Amikor társa is lemászott, hogy segítsen neki, ő is elájult.

A 30 éves férfi megfulladt, a kiérkező mentők hiába próbálták újraéleszteni, halálát valószínűleg az emésztőben felgyülemlett gázok okozhatták. Társát, aki segíteni próbált neki, sikerült újraéleszteni, de kómába esett, miután mentőhelikopter vitte el a helyszínről.

Az aknában zöldhulladékot tároltak, de korábban szennyvízakna volt. Az áldozat édesanyja azt mondta a Tényeknek, az akna tulajdonosának tudnia kellett, hogy életveszélyes az aknában dolgozni, de nem szólt a fiának.

Gergő édesanyja már a második gyermekét veszíti el és a férje is meghalt. Szegény körülmények között él, egyedül neveli az unokáját, fia volt az egyetlen támasza, nincs pénze a temetésre sem.



Adományokat a következő számlaszámra utalhatnak neki:
18203686-01523040-10010014 (Balogh Ferencné)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések