A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szegedi majálison akart öngyilkos lenni egy fiatal


Majálisról hazafelé vették észre a szemtanúk a fiatal fiút a szegedi Belvárosi hídon, aki épp a mélybe akarta vetni magát. Csupán a járókelő lélekjelenlétének köszönheti az életét, hiszen az utolsó pillanatban rántották vissza őt a híd széléről. 

Deák György, a fogorvosként dolgozó fiatal férfi és barátja éppen a május elsején megrendezett ünnepségekről tartott hazafelé Szegeden, amikor észrevették a zavarodott állapotban lévő fiatal fiút a hídon:

A majálisról tartottunk hazafelé a Belvárosi hídon, amikor még az újszegedi oldalon megláttuk, hogy egy a fiatal srác elégé illuminált, zavarodott állapotban; a másik oldalon a bicikliúton dülöngélve sétált. Párhuzamosan haladtunk vele a másik oldalon, miközben több ember is figyelte, hogy vajon mikor történik vele valami

– árulta el a Borsnak a fiatal férfi, aki pár percen belül igazi hőstettet hajtott végre.

A híd közepéhez érve láttam, hogy felül a szélére, ekkor már lestem, hogy mikor tudok két autó között átrohanni; majd amikor elkezdett felállni a párkányra, átrohantam és visszarántottam a járda felé, ezután ért oda a sógornőm barátja is, Marci, akivel átkísértük a belvárosi oldalra, és megvártuk, hogy elinduljon haza

– számolt be róla a fogorvos.

A férfi állítása szerint sokan szemtanúi voltak a majdnem tragédiába torkolló eseménynek. A járókelők szegedi közösségimédia-csoportokban hálálkodnak a két fiatalnak a gyors reakciójukért.

Az, hogy vajon mi vezette odáig a fiatal fiút, hogy saját akaratából véget akarjon vetni az életének, egyelőre nem derült ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések