A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Nép Pártján azt javasolja, hogy a határon túli magyarok ne szavazhassanak


Pista! Áruld már el, mit nyertek ők? Néhány stadionon meg felújított templomon kívül? - olvasható Jakab közösségi oldalán. 

 
„A Nép Pártján azt javasolja, hogy a határon túli magyarok ne szavazhassanak egyetlen magyarországi pártra sem. Boldog Pista, volt fideszes országgyűlési képviselő reagált. Ennyit: Rád biztos nem fognak! Pista! Áruld már el! Azzal, hogy az elmúlt években a hozzád hasonlóakat a határon túliak bejutatták a parlamentbe, mit nyertek ők? Néhány stadionon meg felújított templomon kívül? Semmit. Nem ők nyertek, hanem ti. Nyerészkedtek a magyarokon. Korrupt módon.

Jut eszembe, te hogyhogy még szabadlábon vagy? Mivel is vádol az ügyészség? Hivatali vesztegetés elfogadása? Akkor maradjunk annyiban – függetlenül a Nép Pártján javaslatától –, remélem rád sem fognak szavazni. Se határon innen, se határon túl. Mert ott leszel, ahová a magadfajta való.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések