A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Varga Judit: Brüsszelben dolgoznak a Hegedűs hadnagyok


Az igazságügyi miniszter posztolt a Facebookon.


Nyilvánvalóvá vált, hogy magyar kéz mozgatja a szálakat Brüsszelben és a saját hazájuknak ártva, a háttérből próbálják egyesek megakadályozni a Bizottsággal való megállapodás teljesülését. Ennek érdekében cikkeket iratnak, félrevezető, titokzatos nyilatkozatokat tesznek, próbálják összezavarni mind a magyar, mind az európai közvéleményt.

Szeretném még egyszer nagyon határozottan leszögezni: a magyar kormány által a kondicionalitási eljárásban tavaly augusztusban tett vállalásokat Magyarország ezidáig maradéktalanul végrehajtotta. Nagyon közel vagyunk a megállapodáshoz az igazságügyi csomag esetében is a Bizottsággal, nem látunk olyan nyitott politikai kérdéseket, amelyek még fennállnának.

Ennek ellenére úgy látszik, hogy Brüsszelben is dolgoznak olyan Hegedűs hadnagyok, akik többre tartják a guruló dollárokat és a nemzetközi NGO-k elvárásait, mint a pedagógusok béremelését vagy a kisvállalkozók támogatását. A magyar érdekek ellen törnek mert nem tetszik nekik, hogy a Kormány folyamatosan és maradéktalanul teljesíti a Bizottsággal való megállapodás keretében született mérföldköveket és azon dolgozik, hogy a magyar emberek megkapják a nekik járó forrásokat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések