A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újra felbukkant Pankotai Lili: a mocskosszájú Donáth Annának segít hazát árulni az EP-ben


Egy iskolai projektmunka keretében látogatta meg a momentumos képviselőt Strasbourgban.


„Emlékeztek még Pankotai Lilire?” – kérdezte Facebook-oldalán Donáth Anna. A Mandiner olvasói biztosan. A diáklány egy október 23-i tüntetésen elmondott, trágárságokkal tűzdelt beszédével került a közbeszéd középpontjába.

„Lili azóta iskolát váltott, az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban tanul. Nemrég megkeresett, hogy egy iskolai projektmunka keretében szívesen megnézné, hogyan zajlik a munka az Európai Parlamentben” – írja a momentumos képviselő, aki meg is hívta Strasbourgba Pankotait.

Donáth Anna áradozott róla: szerinte a diáklány felkészült, kitartó és nem fél elmondani a saját véleményét sem.

Le a kalappal Lili előtt, felkötheti a gatyáját minden mai politikus, mert az új generáció nemcsak felkészült, de mer és tud is vitázni, és kiállni az érdekeiért

Nem csoda: az ő jövőjükről van szó!” – írja Donáth. Hozzátette: nagyon örül, hogy Pankotai őt kereste meg a projektmunkájával. „Hozzáállása példa az egész generációja számára: nemcsak érdemes, de muszáj foglalkoznunk a közélettel, muszáj foglalkoznunk a jövőnkkel” – zárta a bejegyzést a momentumos EP-képviselő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések