A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb külföldi antifa támadás történt Budapesten egy Lonsdale pulóver miatt


Az egyik népszerű Facebook-csoportba került be tegnapi napon az a bejegyzés, ahol újabb antifa támadásról számoltak be, ami arccsont töréssel is járt. Fotót is mellékelt a sérült. Az eset azért is érdekes, mert a megtámadott nem “náci”, sőt… - írja kiemelt hírét a szentkoronaradio.com.


A beszámoló szó szerint: 6 antifa, 1 Lonsdale pulcsi. Struggle is real. Szerk: arccsonttörés, miután “náci”nak nézett egy csapat külföldi, tippre németek lehettek. Az aznap este felszedett csajom judaista, én sváb katolikus vagyok. Ahogy Bródi mondta, bizony: “Ezek ugyanazok””

A “szerk” megjegyzés azért van ott, mert az illető, L. Gábor történetesen a csoport adminja is. A hozzászólásokból kiderül, hogy az áldozat tett feljelentést, a VII. kerületi rendőrkapitányság jár el az ügyben és látleletet is vettek a sérülésekről.

A megtámadott megerősíti, hogy a Lonsdale pulóvere miatt mentek rá, és a támadók külföldiek voltak, vélhetően ismét németek. A támadás nem előzmény nélküli, ahogy írja, egy szórakozóhelyen (Instant) már kötekedésig fajult a vita az öltözete miatt, ahonnan a biztonsági szolgálat kirakta a kötekedőket, de később bevárták őt az Akácfa és a Wesselényi utca sarkán, ahol rárontottak, ő pedig egyedül volt.- írta a szentkoronaradio.com.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések