A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Trump fia: Ukrajna a világ egyik legkorruptabb országa, nem szabad több fegyvert küldeni nekik


A „baloldal vallásának” nevezte Ukrajnát Donald Trump fia, Donald Trump Jr. és azt javasolta, hogy szerinte az Egyesült Államoknak nem kellene fegyvereket küldenie a „világ egyik legkorruptabb országának.”

Donald Trump Jr. Instagram-oldalán tett közzé egy térképet Kelet-Európáról, ennek lényege, hogy szerinte egyetlen európai ország problémáival sem kellene az Egyesült Államoknak foglalkoznia.

„Tudom, hogy Ukrajna a baloldal új vallása, de nem a mi problémánk és nem kellene csődbe vinnünk az országunkat, illetve elhasználnunk az összes külföldre küldhető fegyverünket a világ egyik legkorruptabb országáért
– írja Trump fia.

Trump Jr. kommentje vegyes fogadtatásra talált. Követőinek egy része egyetértett vele, míg mások szerint az Egyesült Államok jár jól azzal, hogy az orosz haderőt szétveri Ukrajna amerikai életek feláldozása nélkül, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatás korábbi háborúkhoz viszonyítva minimális.

A Republikánus Párton belül eddig Donald Trump mellett négy másik jelölt jelezte, hogy indulna a 2024-es amerikai elnökválasztáson. A volt elnök mellett Donald Trump Jr. szintén politikailag aktívnak mondható, egyelőre tevékenységével viszont elsősorban inkább édesapjának elnöki ambícióit támogatja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések