A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tombol a woke! Bibliát semmisítettek meg egy New York-i egyetemen (videók)


Mindezt azért, mert egy konzervatív előadó ellen tiltakoztak. 

New York-i egyetemisták meglehetősen agresszívan tiltakoztak egy egyetemi konzervatív előadó rendezvénye ellen, amelynek az lett volna a fő témája, hogy a szólásszabadság épp tönkremenőben van az egyetemi kampuszokon. A New York Állami Egyetem Albany-i diákjai felvonultak, skandáltak, táncoltak

és még egy Bibliát is megsemmisítettek,

hogy megpróbálják leállítani a Turning Point USA szemináriumát, amelyet egy diákcsoport szervezett, és amelynek vezetője a konzervatív Ian Haworth volt. A tömeg az „így néz ki a szólásszabadság” és „a transzjogok emberi jogok”, a „baszódjatok meg, fasiszták„ és az „Ian szar” skandálásig terjedtek.

Az egyetem a New York Postnak elmondta, hogy a diákok az egész tüntetés alatt „békésen viselkedtek”, senki sem sérült meg, csak egy elpusztított Biblia maradt hátra.

Az egyetemi rendőrség mindössze két diákot bírságolt meg, mert megpróbáltak bejutni egy olyan területre, amelyet a rendezvény miatt lezártak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések