A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Svédországban fegyveresek szabadítottak ki egy gyilkosságért elítélt örmény fiatalt a rendőrségi konvojból


Nem ez az első ilyen eset Svédországban.


Egy gyilkosságért elítélt tinédzsert szállított a börtönszolgálat konvoja Svédországban. Felfegyverzett ismeretlen tettesek támadtak, akik kiszabadították a foglyot.

Álarcos férfiak fegyverrel mentettek meg csütörtökön egy 17 éves fiút, akit gyilkosságért 2 év 11 hónapra ítéltek egy Stockholm melletti zárt javítóintézetben. A rendőrség illetékesei szerint a börtönszolgálat az elítéltet egy soedertaeljei fogorvoshoz szállította. Az út során ismeretlen álarcos tettesek fegyverrel fenyegették meg a kísérőket. Akciójuk sikeres volt, és a tinédzser visszanyerte szabadságát.

Eddig eredménytelen volt a szökevény keresése. Az Aftonbladet című lap attól tart, hogy az örmény férfi külföldre menekülhetett.

A tinédzser 2022 márciusában lelőtt egy 54 éves háromgyermekes apát egy stockholmi edzőteremben, aki véletlenül esett áldozatul. Egy rivális banda tagjával keverte össze az ártatlan férfit,  Ezután Örményországba menekült, majd amikor visszatért Svédországba, a rendőrség letartóztatta.

Nem ez az első ilyen akció Svédországban az utóbbi időben. Éppen februárban, hasonló körülmények között, egy banda tagjai szabadítottak ki egy gyilkossági kísérletért elítélt 20 éves "fiatalt".

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések