A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási tömegverekedés tört ki a román-bolgár női hokimeccsen - Videó


Ritkán látható nagy bunyó alakult ki a női Divízió III/A világbajnokságon. Nagyon simán, 10-2-re verte a házigazda román válogatott a bolgárokat, ami láthatóan megviselte a legyőzött csapatot.


A meccs végén három bolgár játékos kezdett verni egy románt, ami eléggé felpaprikázta a hangulatot. A verekedés akkor lett teljes, amikor a másik kapunál a kapussal a győzelmet ünneplő játékosok is megérkeztek, köztük a kapus is.

Összesen 554 perc büntetést szabtak ki a bírók, 9 bolgár kapott 25-25 percet, szintén 9-en a román válogatottból. A jegyzőkönyv alapján köztük bőven voltak székely lányok is, így Laczkó-Szabó Zsuzsanna, Máthé Blanka, Rácz Izabella, Bálint Anna, Laczkó Andrea, Ónodi Szabina és Csergő Noémi. A román válogatott csapatként is kapott még egy 20 perces büntetést, a bíró inzultálásáért.
 
Miután sikerült lecsillapítani a verekedést, a játékvezető már nem engedte vissza a jégre a csapatokat a különdíjak átadására és a himnusz meghallgatására sem - írja a székelysport. A Barabás László által irányított csapat 4. lett a hatcsoportos vb-n, a győzelmet Hongkong szerezte meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések