A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megállt a vonatsíneken a kecskeméti buszsofőr, majd otthagyta az utasokat


A férfi még be is zárta maga után az ajtókat


Az Index információi szerint szerda reggel hat óra körül a menetrend szerinti 1-es busz Kecskeméten, az Izsáki úton váratlanul megállt a vonatsíneken. Úgy tudják, hogy a sofőr leszállt a buszról, de maga után bezárta az ajtót, így az utasok fent maradtak. Az átjárót jelző lámpák ekkor pirosra váltottak, jelezvén a közelgő vonatot.

Az utasok kérték a sofőrt, hogy engedje le őket is, végül a vonatnak sikerült időben megállnia. A lap értesülései szerint a sofőr végül visszaszállt a buszra, és továbbhajtott.

A történtekkel kapcsolatban hivatalos bejelentés nem érkezett a rendőrséghez, de megkeresésünkre elmondták, hogy a közösségi médiában leírtak alapján a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretén belül vizsgálja az eset körülményeit - írják.

A portál megkereste az ügyben az illetékes Kecskeméti Közlekedési Központot is, egyelőre azonban még nem kaptak választ.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések