Hirdessen itt

Lemondott a brit miniszterelnök-helyettes

Pénteken lemondott Dominic Raab brit miniszterelnök-helyettes, aki ellen számos panasz érkezett a munkatársaival szembeni bánásmódja miatt. A BBC World hírportálja arról számolt be, hogy Raab magától dönthetett a lemondás mellett, arra nem Rishi Sunak kormányfő szólította fel. 
 
Raab egyben az igazságügyi minisztériumot is vezette, arról a posztjáról is lemondott, miután minisztériumi beosztottjai panaszt emeltek ellene.

A pénteken lemondott miniszterelnök-helyettes elnézést kért a „túlzott stresszért”, amit szigorú munkamódszerei révén a munkatársainak okozhatott.



A politikus ugyanakkor hangsúlyozta, az ellene indított vizsgálat során kettő kivételével valamennyi panaszt elvetették, és azt a kettőt sem tartja megalapozottnak, amelyeknek végül helyt adtak – írja a BBC World hírportálja.

A Sky News tudósításában kiemelik, hogy Dominic Raab „nagyon elégedetlen a körülményekkel, amelyek miatt úgy érezte, hogy le kell mondania”.

Hangsúlyozta, hogy szerinte egy miniszter számára alapvető fontosságú, hogy közvetlen visszajelzést adhasson a munkájukról a beosztottjainak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések