A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jobb híján régi tűzhelye tetején használta az ellopott elektromos főzőlapot az egymilliós kárt okozó tolvaj


Egy kőtelki ingatlanból tulajdonított el több mint egymillió forint értékű zsákmányt, egyebek mellett elektromos főzőlapot és hangfalakat egy helyi férfi, ám ezeket saját lakásába nem tudta beépíteni. A 40 éves elkövető azonban nem adta fel, az elektromos főzőlapot a régi gáztűzhely tetején használta. Hiába a lelemény, a szolnoki rendőrök elkapták a tolvajt...


Április 17-én érkezett a bejelentés a Szolnoki Rendőrkapitányságra, miszerint betörtek egy kőtelki ingatlanba, valamikor március 18-a és a jelzés között eltelt időben. Az épületből számítástechnikai alkatrészeket, akkumulátort, horgászbotokat, hangfalakat és egy elektromos főzőlapot tulajdonítottak el, több mint 1.200.000 forint értékben – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták, a nyomozók szemlét tartottak és adatot gyűjtöttek, így került a látókörükbe egy helyi férfi, akinek az albérletében kutatást tartottak. A lakásban megtaláltak egy hangfalat, illetve az elektromos főzőlapot, amit a férfi nem tudott hova beszerelni, de ez nem akadályozta meg a használatában, a régi gáztűzhely tetején főzött rajta.

A lopott tárgyakat lefoglalták, majd a 40 éves feltételezett elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A hatóság a férfit őrizetbe vette és indítványozták letartóztatását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések