A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ismét szivárványos zászlóval üzent Kamu Geri


„Budapest mindenkié, ez nemcsak egy szlogen, igaz, annak sem rossz. Ez a két szóból álló mondat a jelenlegi városkormányzás lényege. Budapesten mindenki otthon érezheti magát, függetlenül attól, hogy kire szavaz, miben hisz vagy hogy kit szeret” – írta reggeli bejegyzésében Karácsony Gergely. 

Az alkalmatlan főpolgármester a poszthoz egy olyan fotót mellékelt, amelyen egy szivárványos zászló előtt áll a Városháza dísztermében.

A Főpolgármesteri Hivatalban március végén LMBTQ-fórumot szerveztek, amelyet Karácsony nyitott meg, a fotó akkor készült.


A Városházán rendezett fórumon a parlament Sokszínű Magyarországért képviselői csoport tagjai arról beszéltek, hogy jogfosztottak az LMBTQ-emberek Magyarországon, sőt üldöztetésnek vannak kitéve. A fórumon Tordai Bence (Párbeszéd) úgy fogalmazott: a csoportot azért hozták létre, „mert a buzilobbi jól működik”. Ha az ellenzék kerülne egyszer kormányra, „az első pillanatban egy szép, nagy törvénycsomagot” állítanának össze, amibe „mindent belepakolnánk, amit a Fidesz az elmúlt 13 évben károsan, rossz irányba módosított – hangzott el a fórumon.

Karácsony korábban többször is bejelentette, hogy kitűzték a szivárványos zászlót a Városházára, amikor a főváros ezzel köszöntötte a meleg büszkeség hónapját.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések