A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Indul a strandszezon – Ezeken a helyeken már a hétvégén is strandolhat


A Termálfürdő.hu szerint több fürdő a hagyományoknak megfelelően május 1-i hétvégén megnyitja kültéri strand- és élménymedencéit, míg mások a pünkösdi hosszú hétvégét várják meg. 

Az Időkép előrejelzése szerint a hétvégére 20 fokos maximumok várhatóak, ennek ellenére több strand is a hagyományos nyitás mellett döntött, így április 29-től már használható lesznek a kültéri medencék.

Ilyen többek között a hajdúszoboszlói Hungarospa, ahol egyelőre csak a strand rész nyit meg, az aquapark júniusban következik, a zalakarosi fürdő, valamint a budapesti Palatinus élmény- és egy gyermekmedencéje.

Péntektől már a szegedi Napfényfürdő Aquapolis strandja és Lenti is nyitva lesz, emellett Békéscsabán, Berekfürdőn, Bogácson és Igalon is megnyílnak a strandmedencék.

Vannak páran, akik már közzétették a tervezett nyitást: május elején kinyit a lakiteleki Gabriella Gyógyfürdő és a kiskunmajsai Jonathermál, Mezőkövesden a Zsóry Fürdőben pedig várhatóan május 15-től lesz használható a strand.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések