A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hillary Clinton: Putyin mindent megtett, hogy ne lehessek elnök


A demokrata politikus Bidenről, Trumpról és Putyinról is kifejtette a véleményét.

A 2016-os amerikai elnökválasztáson a demokratákat képviselő Hillary Clinton az RTE Late Night Show című műsorának adott interjút, amelyben elmondta: teljes mellszélességgel Joe Biden mögött áll a következő elnökválasztáson. Hozzátette, szerinte az emberek nem értékelik eléggé mindazt, amit Biden eddig elért.

Donald Trumppal kapcsolatban kijelentette, hogy sem személyes, sem politikai okokból nem örül a korábbi elnök elleni vádemelésnek, ugyanakkor nem rejtette véka alá véleményét egykori riválisáról:

„Szomorú képet fest az országunkról és a demokráciánkról, hogy valaki az ő hozzáállásával, viselkedésével, meggyőződésével és múltjával újraindulhat az elnökválasztáson"

– jelentette ki.

Hozzátette, szerinte, ha most lenne a választás, a republikánusok a történtek ellenére is Trumpot indítanák.

Ezt követően Vlagyimir Putyinról is kifejtette véleményét. Az orosz elnököt „megrögzött nőgyűlölőnek” és „hidegvérű gyilkosnak” tartja. Elárulta,

„a kezdetektől fogva nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban, amit ő (Putyin) meg is érzett, és mindent megtett, hogy ne legyen belőlem elnök".

Arra a kérdésre, hogy tett-e valamit Putyin azért, hogy ne lehessen elnök, Clinton azt válaszolta: „Tudjuk, hogy tett”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések