A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Három parkoló autót is összetört egy budapesti sofőr, akinek még jogosítványa sem volt (Videó)


Felkerült egy videó az internetre, amelyen az látható, ahogyan egy autó valamilyen okból keresztbe állt két parkoló autó között, majd megpróbált egyenesbe jönni, miközben a környezetében lévő összes autónak nekiment. Miután nem volt sikeres az akciója, ott hagyta az autót, és elsétált. 

Az eset még április 3-án történt a XIII. kerületben, a Szent László utcában, amelyről az egyik károsult és egyben szemtanú egy videót is készített.

Pár perc alatt három autót tört össze a XIII. kerület Szent László utcában

– írta a videóhoz a BpiAutósok olvasója, aki hozzátette, hogy a rendőrségi eljárás folyamatban van.

Sajnos nincs a videón, hogy hogyan rakta be kézifékkel a kocsit ebbe a helyzetbe. A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály intézkedett a helyszínen, a sofőr utána visszajött, előállították a XIII. kerületi kapitányságra, szerencsére volt biztosítás az autóján, de azt mondta, nem az övé, és jogosítványa sincsen. Azt állította, másik személy ült mellette, az húzta be a kéziféket

– fűzte hozzá az eset szemtanúja a portál szerint.

A videón az látható, ahogyan egy autó keresztbe állt két parkoló autó között, de nem tudott onnan kijönni. Miután rájött, hogy ennek a szituációnak a megoldása meghaladja a képességeit, kiszállt, felháborodott, majd mérgesen elhagyta a helyszínt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések