A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hadházy Ákos: Kimutatta a foga fehérjét a rendőrállam


Egy rendőrminisztert állítanak csatasorba a nemzeti közoktatás ügye ellen. 

„A legutóbbi alkalommal azt mondta Dömötör Csaba propaganda-államtitkár, a demokrácia bizonyítéka, hogy engedték elbontani a kordont. Nos, a jelek szerint eddig tartott ez a demokrácia nevű valami, ma már kimutatta a foga fehérjét a rendőrállam. Egy rendőrminisztert állítanak csatasorba a nemzeti közoktatás ügye ellen, a fogdmegjeikkel pedig minden áron megvédik a törvénytelen kordont és a hatalom központját”– írta Facebookon Hadházy Ákos független képviselő, hozzátéve, hogy „nem a kordonbontás a lényeg, az csupán szimbóluma ennek a mocskos rendszernek”.

„A lényeg, hogy felhívjuk a figyelmet arra a hét pontra, amelyet megfogalmaztunk. A hét követelés teljesülése nélkül nem beszélhetünk szabad választásokról és szükségszerűen el fog bukni minden kezdeményezés, így a tanárok és a diákok mozgalma is. Én bízom benne, hogy sikerülni fog kiharcolni a szabad választások feltételeit, de nagyon hosszú út áll még előttünk” – fejezte be posztját, amit azután írt, hogy az ellenzéki politikusok megtámadták a Karmelitát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések