A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fidesz: Hova lett a főváros pénze? Mire költötte el Karácsony Gergely?


A főváros baloldali vezetése sem buzdíthat törvénysértésre senkit.

„Karácsony Gergelyre is igaz az a Margaret Thatcher-i mondat, hogy a baloldallal az a baj, hogy előbb-utóbb mindig kifogy mások pénzéből.

Köztudott, hogy Tarlós István 214,2 milliárd forintos megtakarítással adta át a főváros vezetését három és fél évvel ezelőtt.

A főváros adóbevételei azóta jelentősen nőttek. 2021-ben 20, tavaly 30 milliárd forinttal, idén pedig 76,4 milliárd forinttal több az iparűzési adóból származó bevétele Budapestnek, a korábban tervezetthez képest. Karácsony Gergelyék az emelkedő adóbevételek ellenére a pénzügyi tartalékot mára felélték, 25,5 milliárd forintra csökkentették.

Hova lett a főváros pénze? Mire költötte el Karácsony Gergely?

A szolidaritási adó tervezett be nem fizetéséhez pedig csak annyit fűznénk hozzá, hogy szerintünk a törvényeket mindenkinek be kell tartani! A főváros baloldali vezetése sem buzdíthat törvénysértésre senkit, mert az egy önkormányzati vezető, mint hivatalos személy részéről bűncselekmény.

De nem vagyunk meglepődve! Gyurcsány Ferenc kiadta az utasítást. Egy a Spirit FM-nek adott interjúban azt mondta: a főpolgármester nem viszi bele eléggé Budapestet a kormány elleni harcba.

Karácsony Gergely nem csinál most se mást, mint teljesíti Gyurcsány Ferenc utasítását. Azért támadja ismét a kormányt, hogy főpolgármester maradhasson. Közben Gyurcsányék zavartalanul szétlopják Budapestet.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések