A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felfüggesztettet kapott a nagymama, aki arcon harapta ötéves unokáját a debreceni kórházban


Tárgyalás kitűzése nélkül 1 év börtönbüntetést szabott ki a Debreceni Járásbíróság arra a nagymamára, aki 2021. szeptember 12-én arcon harapta unokáját az egyik debreceni kórházban. A járásbíróság a büntetés végrehajtását 2 év 6 hónapi próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet jogerős, így a nagymamának a 163 000 forint bűnügyi költséget is meg kell fizetnie – írja a Debreceni Törvényszék.

A bíróság által megállapított tényállás szerint az 5 éves gyerek 2021. szeptember 9. napjától kezdődően gyógykezelés alatt állt az egyik debreceni kórházban. A nagymama 2021. szeptember 12-én meglátogatta unokáját a kórházban, majd 19 óra körül, egy telefonbeszélgetés alkalmával feldúlt lett. Ezután visszament a kórterembe,

ahol unokája beszélgetni kezdett vele. A nagymama indulatosan rákiáltott az unokájára, majd két kézzel megfogta az ágyban fekvő gyerek felsőtestét, magához húzta és beleharapott a bal arcába.

Az ötéves, védekezésre képtelen gyerek a bal arcfelén zúzódásos harapásos, 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A büntetővégzést 2023. február 3-án hozták meg, de jogerőssé csak a napokban vált.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések