A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezzel a baltával állt ki egy férfi az út közepére, hogy megpróbálja megölni az első szembejövő kerékpárost


Vádat emeltek egy mélykúti férfivel szemben, aki több embert, köztük az édesanyját is megfenyegette. A legkirívóbb eset az volt, amikor egy biciklisre sújtott le egy baltával, ám a kerékpáros még időben félrerántotta a kormányt.


A mélykúti férfi 2022. február 7-én reggel magához vett egy két és fél kilós, közel egy méter nyélhosszúságú fejszét, majd elment a lakóhelyéhez közeli útkereszteződésbe. Ott kiállt az úttestre, és amikor egy nő, akit amúgy nem is ismert, arra ment biciklivel, megpróbálta azt a szerszámmal megütni, miközben azt kiabálta, hogy „most megöllek”. A nő az utolsó pillanatban félrerántotta a kerékpár kormányát, így a fejsze az úttestbe csapódott. A vádirat szerint életveszélyes sérülést is okozhatott volna, ha fejen találjaa a kerékpárost – áll a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség vádiratában.

Egy hónappal korábban a vádlott anyja átment a fia házához, hogy átadja neki a hozzá érkezett leveleit. Amint a férfi meglátta az udvaron az anyját, felkapott egy ötliteres benzines kannát, amiből a nő irányába locsolt, miközben egy öngyújtót tartott a kezében. Amikor az anyja menekülni kezdett, a vádlott – a benzint a kannából maga mellett csorgatva – követte őt. Ezután a földre locsolt benzint megpróbálta meggyújtani, de az a havas talajon nem kapott lángra.

A férfi még aznap éjjel átment az édesanyja házához, ahol egy fejszével ráütött a bejárati ajtóra.

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és zaklatás miatt vádat emelt a férfi ellen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések