A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Embernagyságú halszörnyet fogtak ki Gyulán. Megdőlt a tórekord – Fotók


Gyulán, a Munkácsy Horgász Egyesület taván egy helyi horgász, Nagy Imre, az egyesület tagja fogott egy hatalmas, 214 centi hosszú és 78,8 kilogramm súlyú harcsát – számolt be a beol.hu az egyesület elnöke, Szabó Zoltán tájékoztatása alapján.


A 65 éves Nagy Imre elmesélte, hogy késő este, fél tíz körül érkezett a kapás, amikor már bóbiskolt egy kicsit. A több mint 40 éve horgászó Nagy Imre gilisztacsokrot és nadályt használt csalinként.

A harcsa nem adta könnyen magát, és legalább fél óra fárasztásra volt szükség egy kifejezetten harcsázó felszereléssel. Az egyesület közösségi oldalán jelentette be, hogy Nagy Imre fogása új tórekordnak számít.

Ez nem az első alkalom, hogy a sikeres horgász nagy harcsákat fogott a gyulai Munkácsy-tónál: korábban több 30-40 kilós példányt is horogra akasztott, és tavaly egy 55 kilós harcsát is sikerült partra terelnie.Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések