A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy nap alatt mintegy tizennégyezren írták alá a Bagdy Emőke melletti petíciót


„Nem nézhetjük tétlenül, hogy az értékőrző szakembereink ilyen támadásoknak legyenek kitéve csak azért, mert bátran szembeszállnak a mindent leuralni szándékozó ideológiákkal” – fogalmazott a CitizenGO annak kapcsán, hogy néhány napja Bagdy Emőkének ítélték a Laposföld-díjat a genderideológiával szemben megfogalmazott kritikái miatt.  

A szervezet egy online petíciót indított, hogy kifejezzék támogatásukat a pszichoterapeutának, amelyet eddig mintegy tizennégyezren írták alá – számolt be a Magyar Nemzet.

 „Van egy meggyőződésem, identitásom, vállalom azt, aki vagyok és azt, amit gondolok. Ezt viszont a szabadság eszméjét s a szabadság lobogóját cipelők nehezményezik, miközben ők maguk azok, aki nem örülnek a szabad véleménynyilvánításnak. Tudomásul veszem, hogy izgatom a kedélyüket, viszont velük szemben én elfogadom más véleményét, nem ítélkezem. Mikor azonban a tudományra hivatkoznak, azért megjegyezném, pszichológus vagyok, több száz tanulmányt írtam, számos könyvet, ötven éve tanítok, s mielőtt valamihez hozzászólok, alaposan tanulmányozom előtte a témát. És hozzászólok. Vagy netán nem szabad?” 


– reagált Bagdy Emőke a díjjal kapcsolatban a Mandinernek.

Az elismert klinikai szakpszichológus mellett mások is kiálltak, köztük Skrabski Fruzsina producer is, aki Facebook oldalán azt írta:

„Az egyik legnagyobb tudású magyar, nemzeti hős, önálló gondolkodású, sikeres professzor. Hol van a pszichológiai szakmai képviselet? Az MTA Pszichológiai Intézet, amikor egy neves képviselőjüket támadják? Bagdy Emőke szakmai felkészültségét nem lehet vitatni. Hol vannak a kollégák? Miért hagyják ezt, hogy egy maroknyi troll így bánjon a kollégájukkal?”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések