A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Blikk: Vérdíjat tűzött ki az alvilág a dílereiről valló magyar énekesnő fejére


Az énekesnő drogprevenciós programokkal megúszhatja a komolyabb büntetést.


Több drogdílert is feldobott a rendőrségen az az ismert magyar énekesnő, akit tavaly októberben rendőri kísérettel kábult állapotban, vágásokkal a karján szállítottak kórházba – értesült a Blikk.

A lap egy „bennfentes informátorra” hivatkozva azt írja: több embert letartóztattak már az ügyben, ami miatt a feldobott bűnözők vérdíjat tűztek ki az énekesnő fejére, akit el akarnak hallgattatni.

Az énekesnő ellen kábítószer-birtoklás vétsége miatt indult eljárás, de további négy gyanúsítottja is van az ügynek, akiket a vallomása alapján kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A Blikk úgy tudja, elsősorban ez a négy ember akar a nőn bosszút állni.

Az énekesnő pedig egy ismerőse szerint egy féléves, úgynevezett elterelési programra jár. Ez azt jelenti, hogy megelőző-felvilágosító előadásokon vesz részt, és így elkerülheti a büntetés.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések