A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Biden egy írországi beszédében felkérte a hallgatóságot, hogy "nyalják meg a világot"


Bármit is jelentsen ez...

Joe Biden amerikai elnök egy írországi gálavacsorán beszédében váratlanul azt javasolta az egybegyűlteknek, hogy

"nyaljuk meg a világot".

Az eseményt a Fehér Ház YouTube csatornája közvetítette .

"Szóval köszönöm mindenkinek. Isten áldjon benneteket. Nyaljuk meg a világot! Csináljuk meg!" - mondta az amerikai vezető.

Biden április 11-e óta látogatáson van az Egyesült Királyságban és Írországban. Ezalatt több kínos dolgot is bemutatott:

Az amerikai elnök például tiszteletlenül viselkedett Rishi Sunak brit miniszterelnökkel szemben, amikor egy Belfast melletti katonai repülőtéren találkozott vele, amikor valósággal meglökte őt.

Az Ulster Egyetemen tartott beszédében megkérte egy láthatatlan beszélgetőpartnerét, hogy ne ugorjon le, majd bocsánatot kért a közönségtől, hogy hátat fordított nekik.

Egy másik eseményen pl. nem tudott válaszolni egy gyermek egyszerű kérdésére sem. A fia, Hunter Biden sietett a segítségére.

Bident egy kutya is inkább megugatta, hiába... az állatok ösztöneiben bízni kell.

Dublinban az ír elnök rezidenciáján egy vendégkönyv aláírásához puskára volt szüksége.

Dundalkban pedig, ahol Biden egy kocsmába látogatott, összekeverte az új-zélandi rögbicsapat népszerű nevét az ír függetlenség ellen harcoló brit félkatonai szervezet nevével.

Biden közölte "viccesen", hogy nem megy haza, inkább Írországban marad örökre...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések