A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

30 év után visszavonul az M1 műsorvezetője


Alkotói szabadságra vonul Fábián Barna, az M1 műsorvezetője – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel csütörtökön.


A közszolgálati hírcsatorna oszlopos tagja csaknem harminc év munka után döntött úgy, hogy a nyári néhány hetes pihenés helyett hosszabb időre elköszön a nézőktől. A M1 hír és hírháttér műsorainak házigazdája a következő hónapokban is dolgozni fog, de ezúttal tudományos szenvedélyének szenteli ideje nagy részét – tette hozzá a közlemény.

Az M1 egyik legismertebb és legtapasztaltabb műsorvezetője majdnem három évtizede dolgozik a közszolgálati televízió kötelékében, és ezen időszak alatt szinte mindvégig képernyős feladatokat látott el. Mint mondta, a közmédiában végzett munkájára valóban szolgálatként tekint, és ennek jövőbeni felelős vállalásához most aktív három hónap pihenésre van szüksége.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések