A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

17 éves és három gyereke van a nevelőszülei kocsijában holtan talált gyerek vér szerinti anyjának


Mint ismert, vasárnap hajnalban a nyíregyházi rendőrök arról kaptak bejelentést, hogy egy kétéves gyermek életét vesztette. Egy pár azzal jelentkezett a Nyíregyházi Rendőrkapitányságnál, miszerint az autójuk csomagtartójában egy halott kisgyerek van. 


Később azonban kiderült, hogy az elhunyt gyermek mellett az autóban egy egyéves baba is volt, akin horzsolások és más sérülések is voltak. A hírek szerint testvérek lehettek, és mindketten alultápláltak voltak. A csecsemőt kórházba szállították.

Az RTL Híradó friss értesülései szerint a gyerekek édesanyja egy 17 éves, ilki fiatal, aki egy nyírségi anyaotthonban él a legkisebb gyermekével.

A portál szerint a fiatal másik két gyermekét, egy kisfiút és egy kislányt már korábban elvettek tőle a hatóságok. Őket találták meg a rendőrkapitányság előtt az autóban.

Több helyi lakos is elmesélte, hogy személyesen ismerik a családot: mindegyikőjüket sokkolta a tragédia. A kisfiút csak úgy emlegették az ilkiek, hogy Sanyika.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések