A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zaharova reagált a brit atomfegyverekre: a Nyugat teljesen el akarja pusztítani Ukrajnát


A brit kormány azon terve, hogy szegényített uránt tartalmazó lövedékeket küldjön Kijevnek, amelyeket a Moszkvával folytatott konfliktusban használnának, azt mutatja, hogy a nyugati állítások, miszerint a nyugatiak törődnek a békével és Ukrajna jövőjével, hazugságok – mondta Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője a Szputnyik Rádiónak adott interjújában. 

Korábban a brit védelmi miniszterhelyettes, Annabelle Goldie azt mondta, hogy Nagy-Britannia átadja Ukrajnának a szegényített uránnal töltött lőszereket.

“Nem vagyok biztos abban, hogy a brit hölgy, aki ezt a kijelentést tette, teljesen megérti e fegyverek használatának következményeit. Azok, akik ellen használják őket, szenvedni fognak, de nemcsak azok, akik ebben a történelmi pillanatban az érintett területen élnek, hanem a jövő generációi is, akik azokon a földeken fognak élni… Ez az összetevő azokat is sújtja, akik ezeket a fegyvereket használják”

– mondta Zaharova a Szputnyik rádióban.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések