A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Toroczkai: vissza kell venni a magyarok fővárosát, Budapestet az életképtelen, magyartalan belpesti romkocsmatöltelékektől


Petőfi Sándorék 1848-ban nem ilyen Magyarországról álmodtak – hangsúlyozta Toroczkai László pártelnök, frakcióvezető a Mi Hazánk Mozgalom béketüntetéssel egybekötött március 15-i megemlékezésén, a budapesti Pilvax közben. 

Arról beszélt: Magyarországon egy nagyhatalom ismét megszállóként viselkedik, márpedig a márciusi ifjak “semmilyen nagyhatalmat nem akartak Magyarországon látni”.

Toroczkai László szerint ki kell vívni a magyar szabadságot, függetlenséget, ennek az is a része, hogy ne sodorjanak bele minket nagyhatalmi háborúba, katonákat máshonnan ne hozzanak ide, a magyarokat pedig ne vigyék külföldre.

Itt nem két ország csatlakozásáról van szó, hanem a NATO terjeszkedéséről -f ogalmazott, hozzátéve, ez veszély, ezért nemet kell rá mondani.

Toroczkai László “globális ellenségről” beszélt, majd kijelentette, “vissza kell venni a magyarok fővárosát, Budapestet az életképtelen, magyartalan belpesti romkocsmatöltelékektől”, hiszen “még menthető Magyarország, még menthető Budapest”, csak vízióval rendelkező emberek kezébe kell adni az irányítást.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
LACI ÁLLCSÚCSON VÁGTA az ILLUMINATUS MAGYARORSZÁGI GÉN-HORDALÉKAIT és BELPESTI GNÓMJAIT!!!
HAJRÁ MI HAZÁNK!!!
https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk