A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor Törökországba utazik a Türk Államok Szervezetének csúcstalálkozójára


Orbán Viktor miniszterelnök Törökország fővárosába, Ankarába utazik a Türk Államok Szervezetének csúcstalálkozójára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.


Azerbajdzsán, Kazahsztán, Üzbegisztán, Kirgizisztán, Türkmenisztán, Törökország és Magyarország vezetői Ilham Alijev azeri elnök kezdeményezésére tartanak rendkívüli csúcstalálkozót csütörtökön, amelynek legfontosabb témája a februári törökországi és szíriai földrengés és humanitárius következményeinek kezelése lesz.

Havasi Bertalan tájékoztatása szerint a csúcstalálkozó napján Orbán Viktor kétoldalú tárgyalásokat is folytat több türk tagállam elnökével.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
NANÁ, HOGY TÖRÖKÖHÖZ HÚZ a ZSIDÓ-CIGÁNY MÉG 2023-ban is!!!
ÉBREDJETEK MAGYAROK!!!
TÉNYLEG EKKORA BARMOK VAGYUNK?!
1988 óta vezet/het + bennünket ez a Soros által kiképzett szíjjal vert szociopata kényszeres hazudozó zsidó-cigány "fenegyerek"!!!
Szerinted ez normális 2023-ban, hogy a gyarmat 2/3-a még mindig az effajtákat hallgatja szájtátva miközben már rég nem ér rajta össze a Trapper farmer és mindene a Rothschild bankoké?!
https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk