A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabó Zsófi édesanyja egy zöldségesben dolgozik: Pálma asszonyt imádják a környékbeliek


Szabó Zsófi édesanyja, Pálma asszony és az öccse, Gyuszkó egy zöldséges boltot nyitottak.


Aki Budafok-Tétényben, a Rózsakerti lakótelepen betér egy zöldségeshez, ne lepődjön meg, ha Szabó Zsófi édesanyja vagy az öccse szolgálja ki.

Szabóné Madarász Pálma és fia, Gyuszkó családi vállalkozásban egy zöldséges boltot nyitottak.

Ahogy Szabó Gyula színművész is szeretett az emberekkel beszélgetni, úgy az özvegye is szeret másokkal foglalkozni. Innen jött a zöldséges ötlete is.

- Arra gondoltam, miután elment a férjem, hogy valamit azért kellene csinálni még úgy 20-30 évig. Vannak gyerekeim, van unokám, de kell még valami, amiben én benne vagyok. Rájöttem, nekem ez a zöldséges tökéletesen jó lenne. Állandóan jár az agyam most is, hogy hogy lehetne még bővíteni a kínálatot, szépíteni - mesélte a Borsnak.


- Ez itt egy lakótelep, rengeteg idős ember van, de egyre többen, egyre szívesebben jönnek hozzánk. Nekem ez nagy boldogság. Reggel felkelünk, és csak besétálunk. Egyikünk itt marad, a másik addig hazaszalad ebédelni. Ez egy jó kis üzlet - tette hozzá Pálma asszony. 

Amiből csak lehet, magyar árut hoznak, és nagyon figyelnek az árakra is. A környékbeliek számára amolyan találkozási pont lett, Szabó Zsófi is gyakran beugrik, útba esik neki a munkahelyéről hazafelé.

- Rengeteg dolog van, az árubeszerzéstől a kipakoláson át a beárazásig minden. Felmérni folyamatosan, hogy mire van szükség. Mit szeretnek a helyiek, mi az, amit megszoktak. Mi az, amihez ragaszkodnak, és mivel tudunk újítani, behozni a kínálatba, és tetszhet nekik. Ezt folyamatosan figyeljük, és alakítjuk az igények szerint - árulta el Gyuszkó a napilapnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések