Hirdessen itt

Ruth Wilson a londoni Young Vic 24 órás előadásában lép színpadra


A brit színésznő élete nagy lehetőségének nevezte a szerepet


A londoni Young Vic színház The Second Woman című előadásában lép fel Ruth Wilson. A produkcióban a Golden Globe- és Laurence Olivier-díjas színésznő 24 órán át folyamatosan játssza ugyanazt a hétperces jelenetet.

A brit színésznő élete nagy lehetőségének nevezte a szerepet, amellyel egyúttal állóképességét is próbára teheti – számolt be róla az Evening Standard online kiadása.

A 24 órás előadásban száz különböző férfi játszik el egy jelenetet Ruth Wilsonnal. A jelenetben két szerető, Virginia és Marty kapcsolatát mutatják be, amelyből már elveszett a romantika és a játékosság.

A John Cassavetes Premier című filmje által inspirált epikus darab száz férfi szereplője közül egyik sem találkozott vagy próbált korábban Ruth Wilsonnal, és többségük nem is színész – írta a színház honlapja.

A The Second Woman című előadást, amelynek alkotója és rendezője Nat Randall és Anna Breckon, május 19-20-án, péntek délután négytől szombat délután négyig láthatja a Young Vic közönsége.

Wilson két alkalommal is elnyerte a Laurence Olivier-díjat, A viszony című drámasorozatért Golden Globe-ot kapott, és 2021-ben kitüntették a Brit Birodalom Rendjével a színművészethez nyújtott hozzájárulásáért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések