A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Postaládát lopott a karcagi férfi, csak tíz percig tudta megtartani a zsákmányt


A megalapozott gyanú szerint, a karcagi férfi egy kerítésre rögzített postaládát feszített le, majd a levélszekrénnyel a hóna alatt a rendőrökbe futott. 


Rendőr járőrök ellenőriztek Karcagon, március 12-én a délelőtti órákban egy helyi lakost, aki szokatlan módon, egy postaládával a hóna alatt ballagott az úton. A postaládában levelek voltak, ezért könnyedén megállapították az egyenruhások, hogy a levélszekrény mely lakóházhoz tartozik – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az otthon tartózkodó sértett elmondta a rendőröknek, hogy 10 óra körül tapasztalta, hogy valaki elvitte a postaládát. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra a jogsértőt, ahol lopás vétség elkövetése miatt hallgatták ki a 42 éves férfit. Beismerte a terhére rótt cselekményt, de nem szolgált magyarázattal arra, hogy miért tett ilyet. A nyomozók a postaládát a levelekkel együtt lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések