A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pofon csattant az egri nővérszálló parkolójában


Az ügyészség pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.


Az Egri Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatti vádat emelt egy egerszalóki férfi ellen, aki tavaly áprilisban az egri nővérszállóhoz tartozó területen kérdőre vont egy ott engedély nélkül parkoló férfit, majd trágár szavakkal illette, végül a kocsi lehúzott ablakán egy alkalommal az arcán megütötte a sértettet – közölte portálunkkal hétfőn dr. Gubala Ádám Miklós helyettes sajtószóvivő ügyész. A megtámadott férfi a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett, a sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt pedig joghatályos magánindítványt terjesztett elő.

A vádlottal szemben az ügyészség pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Dr. Gubala Ádám Miklós emlékeztetett, hogy aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg a garázdaság vétségét követi el, amely két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések