A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Alaposan összeverte ivócimboráját Cigándon


Törések, zúzódások, vérömleny keletkeztek az ütések miatt.


A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi 2022. november 9-én délután, a cigándi lakásán felkereste a barátját és együtt nagy mennyiségű alkoholt fogyasztottak. Ennek okán közöttük vita alakult ki, melynek során vádlott a ház udvarán több esetben ököllel megütötte illetve megrúgta a másik férfit, melynek során mindketten a földre kerültek. A vádlott cselekményének a sértett helyszínre érkező felesége vetett véget, ezt követően a vádlott otthonába távozott.

A bántalmazás folytán a sértett a bal oldali belboka töréses, a bal oldali sípcsont töréses, a jobb arccsont szemgödri részének töréses sérüléseit valamint a jobb oldali szemöldök repesztett, illetve a jobb oldali pápaszem vérömlennyel járó sérüléseit szenvedte el, melyek gyógytartama 8 napon túli, ténylegesen mintegy 60 nap. Az ügyészség a vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések