A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor részvétét fejezte ki a görög kormányfőnek a vonatbaleset miatt


A legfrissebb információk szerint legkevesebb 36 ember halt meg szerda hajnalban, amikor összeütközött egy tehervonat és egy személyvonat 

Részvétét fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök Kiriákosz Micotákisz görög kormányfőnek szerdán az előző éjjeli, számos halálos áldozatot követelő görögországi vonatszerencsétlenséggel kapcsolatban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

„Kérem, fogadja legmélyebb, szívből jövő részvétemet, amelyet Önnek és azoknak is szeretnék kifejezni, akik szeretteiket veszítették el, és egyúttal az egész nemzetnek, melyet mélyen megrázott ez a tragédia” – áll a miniszterelnök levelében.

A kormányfő együttérzéséről biztosítja az áldozatokat és családtagjaikat, s egyúttal gyors felépülést kíván a sérülteknek.

A legfrissebb információk szerint legkevesebb 36 ember halt meg szerda hajnalban, amikor összeütközött egy tehervonat és egy személyvonat Szaloniki és Athén között, Láriszánál, Görögországban.

Fotó: MH archív/Hegedüs Róbert

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések