Hirdessen itt

Nem bírt magával a telexes újságíró: senki sem volt kíváncsi rá, de mégis ott fontoskodott, ahol semmi dolga nem volt


A tevékenységéért korábban bírósági megrovásban részesített újságíró nem bírt magával, egy hangversenyt zavart meg. 

„A Belső-Pesti Tankerületi Központ felháborítónak tartja, hogy még egy iskolai zenei rendezvényt sem tartanak tiszteletben az ellenzéki sajtó képviselői. A tegnapi napon, 2023. március 30-án a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskola fúvószenekarának 30 éves jubileumi hangversenyét sikerült a Telex újságírójának megzavarnia” – szól a tankerület közleménye.

A meg nem nevezett újságírót, aki tevékenységéért korábban bírósági megrovásban részesítették, megjelent a zeneiskola szülőknek és növendékeknek rendezett házikoncertjén, ahol először engedélykérés nélkül kép- és hangfelvételeket készített a jelenlévőkről, majd követte és zaklatta a Belső-Pesti Tankerületi Központ szakmai vezetőjét, egészen a mosdóig követte. 

Mélyen elítéljük az iskolai rendezvények politikai célú megzavarását és aggályosnak tartjuk, hogy egy sajtóorgánum egy korábban már a sajtótevékenységével összefüggésben elmarasztalt munkatársát küldi a gyerekek közé”

– szól a tankerület közleménye.

Azt írják: mivel az újságíró a szakmai vezető többszöri határozott kérése ellenére, továbbá a jelenlévő kiskorúak szüleinek hozzájárulása nélkül készített és tett közzé hang és képfelvételt, a Belső-Pesti Tankerületi Központ megteszi a szükséges lépéseket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések