A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Napi fél guriga vécépapírt eszik egy nő (videó)


Naponta nagyjából fél guriga vécépapírt fogyaszt el egy chicagói nő, írja a LADbible alapján a Szeretlekmagyarorszag.hu. A 34 éves Kesha minderről az Őrjítő szenvedélyek című tévéműsorban vallott a TLC-n.


A vécépapír-nassolásra 23 éve kapott rá az amerikai nő, aki állítása szerint napi átlagban 75 lapocskát gyűr le. Kesha azt mondja, hogy minden akkor kezdődött, amikor hatodikos korában el kellett költöznie otthonról a nagymamájához és nagynénjéhez. Hiába telt el azóta rengeteg idő, a xilofágiától, vagyis papírfogyasztási étkezési rendellenességtől nem tud megszabadulni.

„Imádom, ahogy a vécépapír a nyelvemhez ér és feloldódik” – mondja Kesha, akinek vigyáznia kell az elfogyasztott mennyiséggel. Ha ugyanis nem tudja türtőztetni magát, akkor szorulása és gyomorgörcse lesz.



Anyukája nagyon aggódik, akárhányszor meglátja a lányát egy darab vécépapírral a kezében. Ilyenkor Kesha a háta mögé dugja a kezét, ha pedig elveszik tőle kedvenc csemegéjét, nagyon ideges lesz.

Az Őrjítő szenvedélyek szakértője szerint nagyon veszélyes dolog a vécépapír fogyasztása. Kimm Dennis pszichiáter szerint a xilofág emberek tulajdonképpen orosz rulettet játszanak a testükkel, mert a beleik könnyen kirepedhetnek, ami pillanatok alatt végzetes lehet. A szakember szerint a xilofágia leggyakrabban a terhes nőknél jelentkezik, de ahogy Kesha esete is mutatja, időnként másoknál is előfordulhat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések