Hirdessen itt

Mit tesz az ital: a somogyi férfi összeverte, az udvarra lökdöste, majd hagyta kihűlni a magatehetetlen nőt


A gáláns úriembernek egyáltalán nem nevezhető férfi az eset után még egyszer betörte a nő orrát. Biztos ami biztos.... 

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a hatvanas éveiben járó terhelttel szemben, aki durván bántalmazta ismerősét, és a hideg földön hagyott nőhöz csak órák elteltével hívott segítséget.

A vádirat szerint a somogyi községben élő férfihez évek óta járt a sértett ruháit kimosni és italozni.  A sértett 2021 áprilisában is alkoholt fogyasztott a vádlottnál, ahol ittasan levette felsőruházatát és a konyhában lévő egyik ágyra feküdt. 


A terhelt felszólította a nőt, hogy menjen el, de ennek nem tett eleget, ezért a férfi ütni kezdte. A sértett már indult volna, amikor a férfi leszakította melltartóját, majd a hideg idő ellenére a félig ruhátlan nőt az udvar felé lökdöste. Az ittas sértett a lépcsőknél elvesztette egyensúlyát és arccal a lépcső előtti betonozott részre esett, ahol az agresszív férfi tovább bántalmazta.

A vádlott ezt követően a magatehetetlen, nyolc napon túli sérülést is szenvedett nőt órákra a hidegben hagyta, a mentőket akkor hívta, amikor a sértett kihűlés következtében már életveszélyes állapotban volt.

A férfi a büntetőügy megindulása után, 2021 októberében ismét megverte a nőt, ez alkalommal eltörte a sértett orrát.

Az ügyészség vádiratában a vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást kért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések