A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt L.L. Junior a válópere kapcsán: „Döbbenet ez a bosszú, amit át kell éljek!”


A válás soha nem békés folyamat, a felek érdekellentéte sokéves marakodásba-egyezkedésbe torkollhat. Hasonló cipőben jár L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga, akiknek egy közös gyermeke született, Lili. Az énekes Dominikáról Instagram-sztoriban üzent a feleségének, miután az édesanya nyilatkozott a sajtónak a keddi bírósági ülés előtt.


L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga eredetileg január 25-én találkoztak volna először a bíróság előtt, ám erre akkor mégsem került sor, ügyüket ugyanis elnapolták. Mint később kiderült, Junior ügyvédje halasztást kért, amit Kinga képviselője, dr. Hyross Virág is megerősített.

Az énekesnek és a kislánya édesanyjának körülbelül 300 millió forintról kell megegyezniük ahhoz, hogy hivatalosan is elválhassanak. Az ügyet tovább bonyolítja, hogy közben Junior Dominikára utazott, ahová új kedvese, Dárdai Blanka is elkísérte, így nem jelent meg a tárgyaláson.

„Nem is a tárgyalás miatt, hanem inkább az életem hátralevő részének alakulása miatt izgulok” – mondta az anyuka a Blikk újságírójának az ülés előtt. A tárgyalás nagyjából három órán tartott. Kinga elsietett a teremből, nem mondott semmit a megbeszéléssel kapcsolatban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések