A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghalt a Ryan közlegény megmentése sztárja

A színész 61 éves volt

Elhunyt Tom Sizemore – erősítette meg pénteken a CNN-nek a színész képviselője, Charles Lago.

A színész, aki olyan sikerfilmekben játszott, mint a Ryan közlegény megmentése és a Született gyilkosok, néhány hete kórházba került, amikor február közepén agyi aneurizmát diagnosztizáltak nála.

Sizemore „álmában, békésen hunyt el” a kaliforniai Burbankben található Saint Joseph Medical Centerben, két fia és testvére, Paul Sizemore jelenlétében – írta Lago a család nevében kiadott közleményében.

„Mélyen elszomorít testvérem, Tom elvesztése” – mondta Paul Sizemore a közleményben. „Nagyobb volt, mint az élet. Jobban befolyásolta az életemet, mint bárki más, akit ismerek. Tehetséges, szeretetteljes, adakozó volt, és végtelenül jól tudott szórakoztatni az eszével és a mesemondó képességével. Megdöbbent, hogy elment, mindig hiányozni fog.”

Néhány napja Sizemore családja arról számolt be: az orvosok közölték velük, hogy nincs több remény a színész felépülésére, és „életvégi döntés” meghozatalát javasolták az egészségi állapota miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések