Hirdessen itt

Megerősítették, Lőw Zsolt is megy a Bayern Münchenhez


A várakozásoknak megfelelően Lőw Zsolt is követi a Bayern Münchenhez Thomas Tuchelt, aki a menesztett vezetőedző, Julian Nagelsmann helyére érkezik. Tuchel 2025. június 30-ig szóló szerződést kötött a Bayernnel.


Az MTI pénteken számolt be a fejleményekről, melyek szerint a Bayern München labdarúgócsapatánál is Lőw Zsolt lesz Thomas Tuchel vezetőedző egyik másodedzője. Erről szombati hivatalos bemutatásakor beszélt a német tréner.

„A stábom sem volt felkészülve arra, hogy minden ilyen gyorsan történik majd, köszönet jár a családtagoknak is a rugalmasságukért. Arno Michel és Lőw Zsolt is velem tart, velük már több mint tíz éve dolgozok együtt. És szeretném még Anthony Barryt is idecsábítani, ő jelenleg még a Chelsea alkalmazásában van” – fogalmazott a 49 éves Tuchel.

Tuchel legutóbb – Lőw Zsolttal együtt – a Chelsea-nél dolgozott, 2021-ben Bajnokok Ligáját nyert a londoni együttessel, korábban pedig a Paris Saint-Germaint irányította magyar kollégájával együtt. A német szakember és stábja először hétfőn tart edzést a bajoroknál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések