A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Félholtra vertek egy ismert vasi szakorvost: az egyik gyanúsítottja egy pedagógus


Az ügy egyik gyanúsítottja a sértett felesége, aki pedagógus.


Egy ismert vasi szakorvos a sértettje és egy pedagógus az egyik gyanúsítottja annak a büntetőeljárásnak, amelyet emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított 2023. március 13-án a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya – értesült a vaol.hu.

A vaol.hu úgy tudja,  hogy a büntetőeljárás sértettje egy közismert vasi szakorvos, az ügy egyik gyanúsítottja pedig 56 éves felesége, aki értesüléseik szerint pedagógus.

A másik gyanúsított egy 26 éves férfi, aki állítólag az idegennyelv-tanár magántanítványa is volt. Mindkettőjük letartóztatását 30 napra elrendelték.

Szombat délután nyugodt volt az a szombathelyi városrész, ahol a vaol.hu információi szerint a sértett férfi és a gyanúsított nő él. A legtöbben nem tapasztaltak semmi különöset az elmúlt napokban. Egy megszólított férfi azt mondta, hallott az esetről, ám ő sem tapasztalt az elmúlt napokban semmi gyanúsat, nem látott sem mentőautót, sem rendőrautót a környéken, éppen ezért nagyon megdöbbent a hírek hallatán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések