A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvegyev: ha a demens nagypapa átadja az indító bőröndöt a fehér por szerelmesének, akkor megelőző csapást indítunk


Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács helyettes titkára apokaliptikus ostobaságnak nevezte az amerikai atomfegyverek ukrajnai telepítését követelő petíciót, megjegyezve, hogy Oroszország a nukleáris fegyverek azonnali megelőző bevetésére vonatkozó petícióval válaszolhat, ha Joe Biden elnök bemutatja “bőröndjét” a kijevi rezsimnek. 

Az amerikai atomfegyverek ukrajnai telepítését vagy “Ukrajna atomfegyveres állammá tételét” követelő petíció korábban Volodimir Zelenszkij honlapján jelent meg.

“Valószínűleg lehetne egy orosz petíció formájában az orosz atomfegyverek azonnali megelőző bevetését kérni arra az esetre, ha egy demens nagypapa mégis átadná a bőröndjét a fehér por szerelmesének. Vagy, ha véletlenül elveszítené azt a következő kijevi látogatása során” – írta Medvegyev Telegram-csatornáján, utalva az orosz fél lehetséges reakciójára erre az “apokaliptikus ostobaságra”.

Megjegyezte, hogy a NATO-országok “tankokat és rakétákat szállítanak, a repülőgépek szinte készen állnak az átadásra”.

„Előbb-utóbb átadják a nukleáris fegyvereiket is. Nem kár a jó emberekért. Ráadásul Biden talán már nem is emlékszik, kinek adta oda a kódokkal teli bőröndjét” – tette hozzá ironikusan Medvegyev. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések