A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Marco Rossi elnézést kért az észtek elleni kő-papír-ollózásért


„Azért kérek én elnézést, mert mindenért én vagyok az első számú felelős, ami a pályán történik" – fogalmazott a magyar válogatott szövetségi kapitánya. 


A bolgárok elleni, hétfői Eb-selejtezőt megelőzően Telkiben sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó-válogatott – számolt be az NSO.

Először Szoboszlai Dominik csapatkapitány válaszolt az újságírói kérdésekre, majd Marco Rossi szövetségi kapitány. Szoboszlai Dominik először is arról beszélt, mire számítanak az Eb-selejtezőkön az ellenfelektől.  

Rossi elmondta, hogy „Hamis kilencessel és centerrel is jó játékra vagyunk képesek, mindkettőre alkalmas a csapat, mindkét opció talonban van, egyiket sem vetjük el". Hozzátette: „A kő-papír-ollózás kapcsán itt az alkalom, hogy elnézést kérjek a történtekért.

Azért kérek én elnézést, mert mindenért én vagyok az első számú felelős, ami a pályán történik".

„Az előfordulhat, hogy Dominik mint első számú, kijelölt tizenegyesrúgó megbeszéli a fiúkkal, s lemond erről a lehetőségről (akár Schäfer András javára is), de ezt nem olyan módon kell megtenni, ahogy pénteken történt. Ezt megbeszéltük, többször ilyen nem fog előfordulni" – szögezte le a szövetségi kapitány. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések