A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makizaj: Hí a haza! – Rázzuk fel Magyarországot!


A Facebookon posztolt a baloldal bukott messiása.  

„A településvezetőknek sajnos az elmúlt években kevés lehetőségük volt a mosolygásra. A folyamatos kormányzati elvonások lehetetlen helyzetbe hozták az önkormányzatokat. A Fidesz politikáját a az ellenzéki településekkel szembeni bosszúhadjárat, megszorítások, elvonások és az államosítás jellemezte. Most az önkormányzatok utolsó ingatlanjait - amelyek valójában a helyben élők vagyona - vonja el az állam és veszi saját kézbe vagy játssza át az egyházak kezére.

Éppen ezért arra buzdítok és kérek mindenkit, hogy következetesen és nyilvánosan álljunk ki a rabláncon rángatott önkormányzatok mellett és ne engedjük, hogy az utolsó közösségi vagyontárgyaink is a hatalom és köreinek a kezében kössenek ki!

Mi egy olyan Magyarországban hiszünk, ahol az önkormányzatok valódi ellensúlyt jelentenek a központi hatalommal szemben, ahol a helyieket érintő kérdések helyben, a helyi közakaratnak megfelelve dőlnek el. Ahol a nem kormányzati érdekek mentén folyik a döntéshozatal, hanem az ott élők érdeke szerint.

Hí a haza! – Rázzuk fel Magyarországot!”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések