A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A vágyvezérelt Perintfalvi megint posztolt: Nem, az imádott Putyinotok nem fogja nektek adni Kárpátalját!


Megszólalt ismét a balliberális megmondóember. 

„Néha egészen döbbenetes mértéket ölt az orbáni bábpolitikusok erkölcstelensége, de most Novák Katalinnak sikerült felülmúlnia még az eddigieket is! Kinek van pofája ahhoz, hogy a háború elől hazánkba menekült ukrán gyermekek szerencsétlenségét is politikai tőkévé kovácsolja? Hát a nemzet nagyasszonyának úgy tűnik van! Nem átall velük fotózkodni és közben tolni az aljas és hazug putyinista propagandát! Bájos mosollyal közli, hogy »legyen végre béke!« De azt persze nem teszi hozzá, hogy ő Russzkij Mir-re, azaz az orosz békére vágyik!

Csakhogy az orosz béke nem csupán Ukrajna számára jelent halált, de idővel Európa és bizony ennek részeként Magyarország számára is! Nem, az imádott Putyinotok nem fogja nektek adni Kárpátalját, viszont még azt is elveheti tőletek, amitek van! Egy nárcisztikus pszichopata tömeggyilkos ígéretében bízni öngyilkosság. Csak az a baj, hogy ez nem csupán a ti öngyilkosságotok, hanem a miénk is! Jó lenne már, ha kimásznátok Putyin hátsó feléből, mert még az ükunokáitok is szégyellni fogják, hogy magyarnak születtek.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések